menu

ZOBNA PASTA PARODONTAX® POMAGA USTAVITI KRVAVENJE DLESNI

ZOBNA PASTA PARODONTAX® POMAGA USTAVITI KRVAVENJE DLESNI

Zdrave dlesni ne krvavijo. Če med čiščenjem zob s ščetko ali nitko opazite kri, je to morda znak bolezni dlesni. Če se težavi ne posvetimo, se lahko stanje poslabša, posledice pa so zadah iz ust, rdeče in otekle dlesni, umik dlesni in sčasoma celo izguba zob.

Zato je pomembno, da ukrepate pri krvavenju dlesni.

S fizično odstranitvijo bakterijskih zobnih oblog vzdolž roba dlesni zobna pasta parodontax® pomaga ohranjati tesnjenje med dlesnimi in zobmi, zaradi česar je pri odpravi vzroka krvavenja dlesni 4x učinkovitejša* od navadne zobne paste.** Klinično je dokazano, da pri uporabi dvakrat na dan pomaga ustaviti ter preprečiti krvavenje dlesni.

*odstrani več zobnih oblog kot navadna zobna pasta po profesionalnem čiščenju zob in ščetkanju dvakrat dnevno.
**Ta trditev se ne nanaša na izdelek parodontax® Whitening.

S fizično odstranitvijo bakterijskih zobnih oblog vzdolž roba dlesni zobna pasta parodontax® pomaga ohranjati tesnjenje med dlesnimi in zobmi, zaradi česar je pri odpravi vzroka krvavenja dlesni 4x učinkovitejša* od navadne zobne paste. Klinično je dokazano, da pri uporabi dvakrat na dan pomaga ustaviti ter preprečiti krvavenje dlesni.

Zobne paste parodontax® Fluoride, Extra Fresh in Whitening vsebujejo 1400 ppm fluorida, zobna pasta parodontax® Ultra Clean pa vsebuje 1450 ppm fluorida za preprečevanje zobne gnilobe, ter vsebujejo tudi natrijev hidrogenkarbonat, ki pomaga odstraniti zobne obloge in vzdrževati čisto ustno votlino, in mešanico rastlinskih izvlečkov, ki ji daje edinstven okus. Na okus se morda ne boste takoj navadili, vendar večini ljudi hitro postane enako všeč kot navadna zobna pasta in uživajo v občutku čistoče, ki ga prinaša. Ob vsakodnevni uporabi ohranja zdrave dlesni, močne zobe in svež dah.

Zobna pasta parodontax® je na voljo v petih različicah, vključno s klasično Fluoride, Ultra Clean, Whitening in Extra Fresh ter v različici brez fluorida Classic, tako da lahko izberete tisto, ki je kot nalašč za vas.
Redno skrb za ustno higieno dopolnite z dnevno ustno vodo parodontax® in zobno ščetko parodontax®.

parodontax® Fluoride
Zobna pasta parodontax® Fluoride je posebej zasnovana, da pomaga ustaviti ter preprečiti krvavenje dlesni ter da ohranja zdrave dlesni, močne zobe in svež dah.

parodontax® Ultra Clean
Zobna pasta parodontax® Ultra Clean odstrani bakterije, ki lahko povzročijo krvavenje dlesni, in tako ohranja zdrave dlesni, močne zobe ter izjemno čist in svež občutek v ustih.

parodontax® Whitening
Zobna pasta parodontax® Whitening nežno odstrani madeže z zob in pomaga povrniti njihovo naravno belino, hkrati pa pomaga ustaviti ter preprečiti krvavenje dlesni.

parodontax® Extra Fresh
Zobna pasta parodontax® Extra Fresh pomaga ustaviti ter preprečiti krvavenje dlesni ter več ur ohranja svež občutek v ustih.

parodontax® Classic
Zobna pasta parodontax® Classic ne vsebuje fluorida, vendar pomaga odstranjevati bakterije, zaradi katerih lahko dlesni krvavijo, ter ohranja zdrave dlesni in svež dah.

parodontax® COMPLETE PROTECTION
Nova zobna pasta parodontax® Complete Protection ponuja več od običajne zobne paste. Zobna pasta združuje znanost naše napredne zobne paste z vsem kar potrebujete, da boste pomagali ohraniti vaše zobe močne, saj ponuja 8 prednosti za bolj zdrave dlesni in močnejše zobe.

parodontax® HERBAL FRESH
Zobna pasta parodontax HERBAL FRESH vsebuje mineralno sol. Klinično dokazano pomaga ustaviti ter preprečiti krvavenje dlesni tako, da odstrani nakopičene bakterije - glavni vzrok za krvavenje dlesni - za bolj zdrave dlesni in močnejše zobe. Vsebuje edinstveno kombinacijo okusa izvlečka ingverja, evkaliptusa in mete za čist, svež in zeliščen občutek. parodontax HERBAL FRESH se priporoča za dnevno uporabo, saj vsebuje fluorid, ki pomaga okrepiti zobe.

Navodilo za uporabo:
VEDNO UPOŠTEVAJTE NAVODILA NA EMBALAŽI. Ščetkajte dvakrat dnevno in ne več kot trikrat dnevno. Pri ščetkanju se izognite požiranju in izpljunite. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izdelek ni primeren za otroke do vključno dvanajstega leta starosti. Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo. Če stalno uporabljate zobno pasto parodontax® Classic, se posvetujte s svojim zobozdravnikom.