menu

Dnevna ustna voda parodontax® pomaga preprečevati težave z dlesnimi

Dnevna ustna voda parodontax® pomaga preprečevati težave z dlesnimi

Težave z dlesnimi lahko nastopijo zaradi bakterijskih oblog, ki nastajajo okoli zob, na njih in med njimi. Če se ne odstranijo z vsakodnevnim ščetkanjem, lahko to pripelje do bolezni dlesni.

Dnevna ustna voda parodontax® je antibakterijska ustna voda, zasnovana za pomoč pri zaščiti pred težavami z dlesnimi, kadar se uporablja v kombinaciji s ščetkanjem dvakrat na dan. Klinično je dokazano, da pomaga odstraniti bakterijske zobne obloge in preprečevati nadaljnje nalaganje oblog.

Poleg tega je brez alkohola in vsebuje fluorid, tako da jo lahko uporabljate vsak dan za pomoč pri vzdrževanju zdravih dlesni in svežega daha.

Eno minuto spirajte usta z 10 ml ustne vode parodontax® in jo nato izpljunite. Ne pogoltnite in ne sperite z vodo. Redno skrb za ustno higieno dopolnite z dnevno zobno pasto parodontax® Fluoride in zobno ščetko parodontax®, da pomagate ohraniti zdrave dlesni in zobe.

Dnevna ustna voda parodontax® ni primerna za otroke, mlajše od 12 let. Če pride do draženja, uporabo takoj prekinite in se posvetujte z zdravnikom, če se pojavijo izpuščaj, otekanje ust ali obraza ali težave z dihanjem.